joi, 7 mai 2015

Socomat - Distribuitor de scule si unelte in Romania destinate constuctiilor si uzului gospodaresc

SOCOMAT TRADE S.R.L. a fost infiintata in 1994, avand ca principal domeniu de activitate distributia de scule, unelte, instalatii termice si productia de cuie. In cei treisprezece ani de activitate compania noastra a acumulat experienta, formandu-si personalul pentru o deservire promta si in avantajul clientului.
       Avem 21 ani de traditie in promovarea si comercializarea unei game de produse romanesti destinate constuctiilor si uzului gospodaresc.

       Expozitiile si targurile internationale la care am participat au facut cunoscute produsele noastre (scule, unelte, utilaje pentru constructii, instalatii termice si sanitare etc.).

       Incepand cu anul 2001 s-a simtit nevoia unei extinderi pe piata romaneasca, astfel s-a infiintat S.C. SOCOMAT SDV S.R.L., si S.C. SOCOMAT COM S.R.L. Braila. Acest grup de firme colaboreaza cu peste 500 de societati din toata tara, colaborare stabila bazata pe disponibilitatea noastra de a raspunde cu succes diverselor cerinte ale clientilor.

       Intre anii 1999-2002 am onorat mai multe exporturi de confectii metalice, scule si unelte, pentru parteneri cu renume din Franta si Italia.

       Inca din anul 2005, compania noastra a inceput o campanie ampla de importuri din tarile componente UE.

       Compania S.C. SOCOMAT TRADE S.R.L. detine un depozit de 500mp in zona industriala Rahova. In 2006 a inceput constructia unui depozit pe soseaua de centura Bucuresti, in ideea unei mai bune accesibilitati a clientilor si a posibilitatilor de extindere.

       Avand o politica de firma orientata catre client, prin ofertarea unor produse si servicii de calitate avem in vedere implementarea Sistemului de Management al CalitatiiISO 9001:2001.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu